Website banners resto SOG 2022

(English below)

Locatie: Globe Aroma

Tussen 18u tot 20u is het het moment waarop je kan komen genieten van eten dat door koks van onze community wordt klaargemaakt (aan democratische prijzen!) tijdens Summer of Globe (29/6 tot 9/7).

◠◡◠◡◠ MENU◠◡◠◡◠

  • 30/6: Andy Wanabo (Surinaamse keuken): Kippenpoten in de oven, Bami (groenten en stukjes vlees) en komkommer in saus.
  • 1/7: Abdul (Soedanese keuken): Vlees en bonen met Soedanese saus, falafel met Soedanese kruiden, aubergine op Soedanese wijze.
  • 2/7: Kamal Kawsara (Syrisch-Libanese keuken): Falafel of Libanese worst, Libanese salade, samosa, rijst met linzen, Syrische stijl.
  • 6/7: Erekle (Georgische keuken): Pasta met dragon saus, cherry tomaten, spinazie, avocado, mango saus, bonen, komkommer. Tzatziki met pita en gedroogde tomaten.
  • 7/7: Mimouna Amri (Marokkaanse keuken): Rijst met Poulet of gegrilde groenten, royale salade
  • 8/7: Barry boubacar: cuisine de Guinée-conakry
    Mafa (kip uit de oven met pindasaus en banaan (er is een vegetarische optie) en frisse salade.
  • 9/7: Espace Fxmmes ritualistisch participatief koken

ENGLISH

Location: Globe Aroma

Between 6pm to 8pm is when you can come and enjoy food prepared by chefs from our community (at democratic prices) during Summer of Globe (29/6 tot 9/7).

◠◡◠◡◠ MENU◠◡◠◡◠

  • 30/6:  Andy Wanabo (Surinamese cuisine): Chicken legs in the oven, Bami (vegetables and meat pieces), cucumber in sauce.
  • 1/7: Abdul (Sudanese cuisine): Meat and beans with Sudanese sauce, falafel with Sudanese spices, aubergine sudanese style.
  • 2/7: Kamal Kawsara (Syrio-lebanese cuisine): Falafel or Lebanese sausage, Lebanese salad, samosa, rice with lentils, Syrian style. 
  • 6/7: Erekle (Georgian cuisine): Pasta with tarragon sauce, cherry tomatoes, spinach, avocado, mango sauce, beans, cucumber. Tzatziki with pita and dried tomatoes.
  • 7/7: Mimouna Amri (Moroccan cuisine): Rice with Poulet or grilled vegetables, royal salad
  • 8/7: Barry boubacar (Guinée-conakry cuisine): Mafa (Chicken in the oven with peanut sauce and banana (there’s a vegetarian option) and refreshing salad.
  • 9/7: Espace Fxmmes ritualistic participatory cooking