Globe Aroma - AW- Jan24 - -06
Globe Aroma - AW- Jan24 - -14
Globe Aroma - AW- Jan24 - -59
Globe Aroma - AW- Jan24 - -81
BrusselsGalleryWeekend_buildingday2-359
ON-PROXIMITY-032
BrusselsGalleryWeekend_buildingday2-195

Via de artistieke werkplaats ondersteunt Globe Aroma kunstenaars door hen te voorzien van een werk- en denkruimte, hulpmiddelen en een netwerk in het kunstveld. Globe Aroma werkt met mensen die een nieuwkomersachtergrond hebben en daarom geconfronteerd kunnen worden met specifieke obstakels bij de toegang tot het kunstveld en het uitvoeren van artistieke activiteiten vanwege hun precaire burgerschapsstatus.

We moedigen kunstenaars aan om contact op te nemen met Globe Aroma om met het team te praten en samen een traject op maat uit te stippelen: samen kijken wat Globe Aroma kan bieden en hoe ze deel kunnen uitmaken van de artistieke werkplaats.

Bij Globe Aroma werken we in stappen: een eerste fase in de open co-workspace waar we elkaar leren kennen en eventueel een latere fase in het toegewijd atelier, waar we proberen ruimte en voorwaarden te bieden aan kunstenaars om professioneel te groeien.

VOOR WIE ?

Op dit moment kunnen we kunstenaars ondersteunen die werken met de volgende media: tekenen, schilderen, installatie, beeldhouwen, keramiek, mixed media, textiel, muziek & djing.

Kunstenaars met een dans-, theater- en performancepraktijk zijn welkom om contact met ons op te nemen om nuttige oplossingen te vinden en/of in contact te komen met organisaties die hun praktijk kunnen ondersteunen.

Kunstenaars met een fotografische, video en audiovisuele praktijk zijn welkom om onze ruimtes te gebruiken en te netwerken, maar moeten wel hun eigen apparatuur hebben.

WAARDEN

Globe Aroma open co-workspace & toegewijd atelier werken met de waarden van delen en collectief onderhoud.

Benodigdheden en ruimte worden gemeenschappelijk gebruikt en moeten collectief worden onderhouden door het team, de kunstenaars en de vrijwilligers.

Globe Aroma werkt met kunstenaars, niet voor kunstenaars. Kunstenaars die zich willen aansluiten bij de artistieke werkplaats worden uitgenodigd om zich te committeren aan deze waarden en om deel te nemen aan momenten van collectief overleg
(Assemblée Atelier) en schoonmaakdagen.

GE√ŹNTERESSEERD ?

Voel je vrij om een e-mail of een sms/whatsapp te sturen naar
Alice Ciresola:

Je kunt ook langskomen bij Globe Aroma en ter plekke om meer informatie vragen.