OVER ONS

Banners Website 765x430 over ons2
Banners Website 765x430 over ons3
Banners Website 765x430 over ons
Banners Website 765x430 over ons4

Globe Aroma is een artistieke werk- en ontmoetingsplaats die ruimte, tijd en een netwerk biedt aan kunstenaars, co-creatoren en kunstliefhebbers met een achtergrond als nieuwkomer. Globe Aroma ondersteunt mensen die door de status van hun precair burgerschap vaak specifieke uitdagingen ervaren bij de toegang tot de kunstensector en de ontwikkeling van artistieke praktijken.
Globe Aroma bouwt daarom in alliantie met de Vlaamse, Brusselse en internationale culturele, educatieve en migratiesector aan een mentale en infrastructurele tussenruimte waarin een community kunst kan creëren, ontdekken en met een breed publiek delen.

Onze multidisciplinaire werking bestaat uit drie pijlers:

  1. Een artistieke werkplek (met open coworkspace, atelier, medialab, repetitieruimte) waar kunstenaars hun werk ontwikkelen.
  2. Het faciliteren van kennis- en praktijkuitwisseling via experimentele co-creatieplatformen voor co-creatoren met én zonder artistieke achtergrond.
  3. Het organiseren van culturele uitstappen (Art For All) naar kleine en grote kunstorganisaties in Brussel en Vlaanderen.
We maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies op deze website om bezoekersstatistieken bij te houden via Google Analytics. Door akkoord te gaan, stem je in met dit gebruik. Meer informatie