R55A8975
SUMMER OF GLOBE - Amina - -618
photo_2021-11-30_12-49-54
R55A8765
R55A8653
R55A8718
R55A8483
R55A9059
R55A8631

Onze ruimtes

Globe Aroma vind je in het hart van de stad, in de Moutstraat nummer 26. We zitten beschut achter een grote grijze poort. Via een simpele druk op de bel kom je via een lange gang en kleine koer terecht in een achtergebouw dat ooit dienst deed als fabriek die jeansbroeken verfde.

Onze infrastructuur beschikt over twee verdiepingen:
1. Op het gelijkvloers bevindt zich een open keuken, internetruimte en vergaderzaaltje (the soft zone) die vrij te gebruiken zijn door de Globe Aroma-community. Daarnaast is er ook een co-workspace waar we vaak workshops , co-creatieprojecten of grotere evenementen organiseren en achteraan kom je terecht in onze repetitieruimte voor muzikanten en podiumkunstenaars.
2. Op het eerste verdiep vind je artistieke werkplekken voor kunstenaars met een individuele kunstenpraktijk, een medialab, materiaalruimte, bureau’s en leslokalen van onze bevriende organisatie Terra Nova (die Nederlandse lessen geven aan mensen die geen evidente toegang hebben tot het reguliere onderwijs).

Wie gebruik wensen te maken van de ruimtes in Globe Aroma dienen de gebruikershandleiding te volgen. Naast een algemeen overzicht zijn er ook een aantal specifieke richtlijnen of regels per ruimte.

De gebruikershandleiding is een werk in uitvoering. Het zal steeds worden verbeterd en aangepast naarmate we het gebruiken, de opmerkingen en bedenkingen zijn altijd welkom voor de verdere
ontwikkeling ervan.

Zaalhuur

Indien je onze open co-workspace of vergaderruimte wil huren voor publieke evenementen, lezingen, recepties, vergaderingen of meer: