IMG20230117191958(1)
IMG20230117194006

De programmatie groep creert een brug tussen Globe Aroma community en de culturele sector.

Een vaste groep van ongeveer tien leden komt één keer per maand samen om het culturele aanbod te bespreken. De groep ontwikkelt een maandelijks en multidisciplinair programma op maat van onze community via brochures, smartphones om door de digitale agenda’s of video’s te bladeren die beschikbaar zijn op de websites van culturele huizen of op digitale platforms. De groep onderzoekt ook eerdere werken van de kunstenaars, hun biografieën, …

Het hele jaar door is de programmatie groep ook in contact met verschillende actoren uit de kunstensector (programmeur, communicatie- of pr-manager van verschillende culturele organisaties, cultuurbemiddelaar, gids) tijdens deze momenten van programmering of  via specifieke activiteiten om hun netwerk en kennis uit te breiden en goede praktijken uit te wisselen.

Na de screening van de programma’s presenteert iedereen zijn keuzes en bespreken we alle voorstellen om het programma te verfijnen en te zorgen voor een gevarieerd aanbod. Op die manier houden we rekening met een mix van disciplines en zorgen we ervoor dat de voorstellingen over de hele maand worden gespreid. Soms is het pleidooi van een deelnemer zo hartstochtelijk dat het optreden wordt toegevoegd.

Over Art For All

Art for All heeft als doel om mensen met een achtergrond als nieuwkomer kennis te laten maken met het artistiek aanbod in Brussel. We bezoeken maandelijks verschillende Brusselse kunsthuizen en festivals, over alle kunstdisciplines heen (muziek, theater, beeldende kunst,…).

  • Geïnteresseerd om mee op uitstap te gaan of deel uit te maken van de programmatiegroep? Mail naar artforall@globearoma.be.

Art for All wordt mede gesubsidieerd door de VGC met middelen uit het Stedenfonds.