Website banners stashweesh espace fxmme

Stitch ’n Bitch workshops zijn een traag, intiem proces van zachte gastvrijheid, co-creatie, kennisdeling en gezellig netwerken (socialising) tussen de vrouwen van Espace Fxmme, nieuwe leden, medewerkers en publiek.

Espace Fxmme biedt materialen voor borduur- en patchwork aan. Deelnemers leren één-op-één niveau borduurtechnieken, terwijl ze met elkaar praten, verhalen delen of kennis uitwisselen over textielkunst.

Soms draagt het publiek bij aan een specifieke creatie. Soms kunnen deelnemers zelf vragen om iets specifieks te maken en hun creatie mee te nemen. Een andere deelnemer kan hun creaties ook afwerken, als ze het willen.

  • ESPACE FXMME – WXMAN SPACE, opgericht kort voor de pandemie, is een platform voor vrouwelijke/non-binaire kunstenaars en creatievelingen om een veiligere ruimte te creëren in een omgeving die voorheen meestal gedomineerd werd door mannen.
  • GETTING SOFTER is een reeks workshops rond verschillende textieltechnieken. Elke donderdag komen we samen in het kader van Espace Fxmme. Onze doel is een zachtere manier te creëren om mensen te verwelkomen in onze infrastructuur.

Met de steun van Welzijnszorg