DSC_1314

De in Brussel gevestigde Colombiaanse artieste Tatiana Zubieta (1985 Bogota) is een multidisciplinair kunstenares die fysieke materialen en hun transformatie onderzoekt via sculptuur, video, foto, installaties en collage.

Tatiana maakt gebruik van industriële apparatuur (metaal, motoren of draden) als basismateriaal voor haar werk: de kern van haar artistieke praktijk is het transformeren van gerecycleerde of gevonden materialen, in tegenstelling tot de winning en exploitatie van nieuwe materialen.

Momenteel werkt ze onder de naam 7Element en dwaalt ze door het gebied van de theorieën en percepties van kwantumfysica. Getriggerd door het bestaan van parallelle universums, roept zij elementen en dynamieken op die enkel bestaan in velden van het bestaan en die verborgen zijn voor onze dagelijkse ervaring.

Om deze te onthullen maakt ze gebruik van de beweging en dynamiek van haar kinetische sculpturen en installaties, die door zowel motoren als door fysieke elementen zoals lucht worden geactiveerd. 

NEWS

05.05.2024 Open studio day 

EERDERE EVENEMENTEN

22.04.2023
WEIRD FEST w/ 7 ELEMENT+ JUDY + SUSANNE BENTLEY & FRED TREFFEL + PSYRO 21 + ALK-A-LINE + ÈS MI