Globe Aroma - Sharing day 14032024 - -09
Globe Aroma - Sharing day 14032024 - -32
Globe Aroma - Sharing day 14032024 - -03
Globe Aroma - Sharing day 14032024 - -34
Globe Aroma - Sharing day 14032024 - -53

SHSHSHSHARING + WHAT’S A DOOR (as part of House for Collective Imagination).

Op donderdag 14 maart organiseerden we een dag met publieke workshops over toegankelijkheid en gedeelde ruimtes met de gemeenschap, Terra Nova studenten en team, het architectenteam (Chloé & John, New South), WA team (Heleen & Jasmien) en enthousiaste burgers.

De ochtend werd besteed aan een tweede episode van “What’s a door?”. Deze sessie werd verrijkt door de ervaring van Terra Nova studenten en hun kijk op de ideeën die voortkwamen uit de eerste workshop in december, waarin vooral de standpunten van ART FOR ALL deelnemers en culturele acteurs aan bod kwamen.

Na een heerlijke soep bereid door Marit, Cléa en Ana, begonnen we met een reflectie op onze gedeelde ruimtes, getiteld “SHSHSHARING”. Deze reflectie werd uitgevoerd in kleine groepen en per thema, met behulp van tekstfragmenten en beelden van onze workshopbezoeken in februari. Door middel van collage en analyse haalde elke groep oplossingen en vraagtekens voor toekomstige stappen eruit.

Deze 2 workshops maken deel uit van House for Collective Imagination, een gezamenlijke oefening waarin we reflecties creëren met als doel onze verbeelding te verruimen en nieuwe verhalen voor onze toekomstige ruimte te creëren.