Meat-Kebbeh

NL

Onze tweede week in het Elisabethpark vieren we feestelijk met een openingsbrunch gemaakt door de fantastische kok Al Krizi Ali. Op het menu staat Libanese kebbeh (gevulde gehaktbal), batata harra (groentegerecht met aardappelen) met een frisse salade en brood.
We delen na onze virtuele kooksessies nu eindelijk een maaltijd samen om deze gelegenheid te vieren! Gezellig onder de zon in het park om bij te kletsen, te vieren en te genieten van onze #staycation.

Voor maximaal 10 deelnemers, voorrang gaat naar mensen van Globe Aroma. Schrijf je in door een mail te sturen naar Heleen.Debeuckelaere@globearoma.be.

Liefde voor elkaar gaat door de maag. ♥

ENG

We will celebrate our second week in the Elisabethpark with an opening brunch made by the fantastic cook Ali Al Krizi. On the menu is Lebanese kebbeh (stuffed meatball), batata harra (vegetable dish with potatoes) with a fresh salad and bread.

After our virtual cooking sessions we will finally share a meal together to celebrate this occasion! Cozy under the sun in the park to catch up, celebrate and enjoy our #staycation.

Maximum 10 participants, priority will be given to people from Globe Aroma. Subscribe by sending an email to Heleen.Debeuckelaere@globearoma.be.

Love for each other goes through the stomach. ♥