R55A8483
IMG20221104121753

Globe Aroma biedt artistieke werkplek aan kunstenaars/creatievelingen uit de community met ideale creatievoorwaarden. We hebben een open gemeenschappelijke ruimte op de eerste verdieping, een repetitieruimte, een vergaderruimte en een medialab/internetruimte. Op de tweede verdieping bevinden zich de gedeelde atelierruimtes voor beeldende, textiele en digitale kunstenaars.

Donderdag zijn de ruimtes van Globe Aroma exclusief voorbehouden aan vrouwxn en non binaire personen.

OPEN OPROEP

Om de drie maanden lanceren we een oproep voor kunstenaars uit onze gemeenschap die open staat voor alle disciplines. Het gaat om het gebruik van de repetitielokaal en de atelierruimte op de eerste verdieping waar iedereen in zijn eigen ruimte en in autonomie kan creëren.

Open Oproep: Januari 2023

Om de ruimte te organiseren en iedereen een kans te geven om te creëren, willen we graag dat je ons informatie stuurt via deze link.

  • Repetitielokaal:

Zoals jullie al weten, zijn we volop bezig met het verbouwen van onze repetitiezaal.

Om deze ‘stille’ periode te overbruggen hebben we besloten om onze vergaderzaal om te vormen tot een tijdelijke repetitieplek. Als je akoestisch (of met koptelefoon) wil komen repeteren, kan je via de link hieronder je aanvraag indienen. Je kan ook een afspraak maken met mij om dat samen te doen hier op globe aroma als je dat liever hebt.

Hou er wel rekening mee dat er een aantal beperkingen zijn.
De vergaderzaal is veel kleiner (dans is dus helaas niet mogelik) en de zaal grenst aan de computerruimte, keuken en de coworkingspace:

o   Er kan dus enkel akoestisch gerepeteerd worden (om het volume te beperken), er worden wel koptelefoons voorzien als je dat graag hebt.

o   Er kan helaas geen drum opgesteld worden.

o   Omgekeerd kan het ook zijn dat je andere geluiden hoort die voortvloeien uit activiteiten (koken, workshops, vergaderingen,…) in die andere ruimtes tijdens je repetitiemoment.

o   Er zullen minder tijdssloten beschikbaar zijn en deze kunnen van week tot week veranderen in functie van het gebruik van de andere ruimtes. Het is een beetje een experiment en we hopen dat iedereen zich flexibel opstelt.

De deadline voor het sturen van deze informatie is 13 februari 2023.

U kunt informatie, foto’s, geluiden en video’s sturen door het formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar atelier@globearoma.be.

Je kan je antwoorden ook op een papier schrijven en terugbrengen naar Globe Aroma of een Whatsapp bericht sturen naar Brecht: 0484 823 484.

Van 23/12/2022 tot 8/01/2023 is Globe Aroma gesloten maar vanaf 9/01/2023 zullen we aanwezig zijn bij Globe Aroma om je te helpen bij het voorbereiden van bovenstaande informatie. Aarzel niet om ons te contacteren of te komen!

Overzicht van de agenda:
13/2: Laatste dag voor inschrijving
15/2: Assemblée Atelier
19/2 – 28/2: Opruimweek
1 maart: start van de ruimtes

_____

  • Als je meer informatie wilt of als je op zoek bent naar een ruimte om te creëren, neem dan contact met ons op!
    Via e-mail: atelier@globearoma.be
    Via sms of Whatsapp: Brecht: 0484 823 484