GOPR0629

Wil je graag Brussel, het culturele leven en nieuwe mensen leren kennen? Globe Aroma organiseert gratis (!) elke maand verschillende uitstappen. Met het project ART FOR ALL bezoeken we in groep concerten, dans, theater, film, expo’s en praten we na met een drankje. 

Art for All heeft als doel om mensen met een achtergrond als nieuwkomer kennis te laten maken met het artistiek aanbod in Brussel. We bezoeken maandelijks verschillende Brusselse kunsthuizen en festivals, over alle kunstdisciplines heen (muziek, theater, beeldende kunst,…).

Een vaste programmatiegroep van ongeveer 15 leden stelt maandelijks een multidisciplinair programma samen van ongeveer tien culturele uitstappen naar diverse kunst -en cultuurhuizen. Die activiteiten worden later op de maand door de programmatiegroep, in acht talen voorgesteld aan alle geïnteresseerde Brusselse nieuwkomers.

Via Art for All zetten we in op culturele uitwisseling en ontmoeting  en maken we een hybride groep geïnteresseerde cultuurliefhebbers wegwijs doorheen het Brusselse kunstenlandschap, het aanbod, de (onuitgesproken) regels en betaal- en reservatiewijze. We creëren op deze manier een subjectieve mapping van de stad.

Geïnteresseerd om mee op uitstap te gaan of deel uit te maken van de programmatiegroep? Mail naar artforall@globearoma.be.

Art for All wordt mede gesubsidieerd door de VGC met middelen uit het Stedenfonds.