R55A5622

Brussels Gallery Weekend, een 4-daags evenement, vindt elk jaar plaats in september en lanceert het galerieseizoen met een dynamisch programma van tentoonstellingen, discussies en bezoeken aan de belangrijkste hedendaagse kunstgaleries en institutionele kunstpodia van de stad.

Voor de eerste twee edities (“Learning to say goodbye“, 2021; “On Proximity“, 2022) transformeerde Globe Aroma zijn ruimtes en verwelkomde het werk van verschillende kunstenaars die actief zijn in de artistieke werkruimte.

Voor de editie van dit jaar hebben vier kunstenaars het ontmoetingspunt van Brussels Gallery Weekend in Elsene overgenomen.

Egoo Dallas, Mirra Markhaeva, Nastasya Kharytonova and Youssef Moukil presenteerden 4 kleine solotentoonstellingen naast het collectief Atelier Indigo, Stockmans Art Books & HOPPER&FUCHS en Generation Brussels.

Deborah Ephrem, een fotografe uit onze gemeenschap, sloot zich bij ons aan om de opening van het evenement te vieren en hier zijn een paar momenten die door haar lens zijn vastgelegd.