sergio website
MUSIC RESIDENCY2
LOGO DESTELsite

(English translation below)

Globe Aroma en Destelheide slaan de handen in elkaar en zetten zoals aangekondigd een residentie op poten voor een muzikaal project uit het netwerk van Globe Aroma.

Sergio Belo Fanck zal tussen 22 mei en 6 juni de grondslag leggen van zijn eerste single voor zijn debuut EP. Daarvoor werkt hij samen met Pedro ‘Putcho’ Diaz die zelf ook muzikale roots in het Globe Aroma netwerk heeft en ondertussen actief is bij CUBE in sint-gillis.

Sergio beschrijft zijn muzikale parcours zelf als volgt:
Het begon 11 jaar geleden met de ontdekking van het Kuduro genre in Angola. Pianospelen ontdekte ik pas voor het eerst in 2018 waarna ik meteen hyperactief lessen begon te volgen waardoor ik op een waanzinnig tempo bijleerde.
Kort daarna besloot ik zelf ook privé pianolessen te geven ( op superprof.be ) en creëerde ik mijn eerste nummers.
In 2019 debuteerde ik met eigen composities in de succesvolle  voorstelling Landscape Orchestra in de kaaistudio’s, die later ook nog bij Nona in Mechelen en het Nouveau  Théatre de Montreuille in Parijs speelde. Later nam ik ook deel aan een concert van Gueladio Ba in Gc De Markten in het kader van een project met kinderen. Sinds september 2020 werk ik samen met CUBE aan een muzikale straatperformance waarvoor ik de liedjes wil opnemen voor mijn eerste EP.

Naast zijn activiteiten als muzikant is Sergio ook actief als danser en performer, onder meer in een project met Ahilan Ratnamohan.
Meer informatie over Landscape Orchestra vind je hier.