sergio website
MUSIC RESIDENCY2
LOGO DESTELsite

We werken samen met Destelheide en organiseren een residentie voor een muzikaal project van het Globe Aroma netwerk.

Sergio Belo Fanck zal tussen 22 mei en 6 juni de grondslag leggen van zijn eerste single en debuut EP. Hij werkt daarvoor samen met Pedro ‘Putcho’ Diaz. Hij heeft zelf ook muzikale roots in het Globe Aroma-netwerk en is ondertussen actief bij CUBE in Sint-Gillis.

Sergio beschrijft zijn muzikale parcours zelf als volgt:
“Het begon voor mij 11 jaar geleden met de ontdekking van het Kuduro-genre in Angola. Pianospelen ontdekte ik pas voor het eerst in 2018. Waarna ik meteen hyperactief lessen begon te volgen waardoor ik op een waanzinnig tempo bijleerde.
Kort daarna besloot ik zelf ook privé-pianolessen te geven (via superprof.be) en creëerde ik mijn eerste nummers.
In 2019 debuteerde ik met eigen composities in de succesvolle  voorstelling Landscape Orchestra in de Kaaistudio’s, die later ook nog bij Nona in Mechelen en het Nouveau  Théatre de Montreuille in Parijs speelde. Later nam ik deel aan een concert van Gueladio Ba in Gc De Markten in het kader van een project met kinderen. Sinds september 2020 werk ik met CUBE aan een muzikale straatperformance waarvoor ik nummers wil opnemen voor mijn eerste EP.”

Naast zijn activiteiten als muzikant is Sergio ook actief als danser en performer, onder meer in een project met Ahilan Ratnamohan, Oumar Diallo, Mahy Nambiar, Alimu Mahammed, Issouf Ilboudo, Lia Conceicao.
Meer informatie over Landscape Orchestra vind je hier.