Website banners Hamada
Globe Aroma - AW- Tales from First Floor - Hamada - 4
Globe Aroma - AW- Tales from First Floor - Hamada - 3

Over de kunstwerken en de kunstenaars die in de studio werken.

Een persoon wordt beïnvloed door de plaats en de omgeving die hem omringen. Hoe nauwer de grenzen van hun omgeving, hoe zwakker hun verlangen en vermogen om te leven. Hun gedrevenheid en passie nemen af als een kaars in een sterke wind, kwetsbaar om elk moment gedoofd of vernietigd te worden. At the bottom’ van kunstenaar Hamada Elkept weerspiegelt het gebrek aan comfort en veiligheid, en het verlies van het recht om zich vrij te bewegen, zoals mensen die onder onderdrukkende regimes leven of gediscrimineerd worden op basis van hun huidskleur, afkomst, politieke of religieuze overtuiging.

Met “At the bottom” confronteert Hamada Elkept de kijker met een groep mensen die samen één ononderscheidbare massa vormen waarin individuen hun privacy en identiteit verliezen. Onregelmatige lijnen, trillende details en starende blikken brengen een gevoel van onzekerheid en angst voor een onzekere toekomst over.

📸 At the bottom, 2024
200 x 80cm, acryl op canvas

**  “At the bottom” (2024) is van een kunstwerk van Hamada Elkept.

In onze ARTISTIEKE WERKPLEK kunnen kunstenaars werken aan de ontwikkeling van hun praktijk en worden ze ondersteund door het Globe Aroma team en partners (Cosmos of Globe).