1669797231282

Irakli komt uit een muzikale Georgische familie. Vanaf het moment dat hij de eerste akkoorden leerde van zijn vader, verloor hij zijn hart aan gitaar. Hij speelt vooral rock uit de jaren zeventig, maar is open om met eender welk genre te experimenteren. Muziek en kunst in het algemeen is voor hem een manier om zijn onbewuste uit te drukken.

Toen Irakli naar Berlijn verhuisde om zijn rechten studies verder te zetten, raakte hij geïnspireerd door de stad om kunst te blijven maken. Zwerven door de stad is voor hem een manier om inspiratie op te doen en de stad als geheel te begrijpen. 

Je kunt hem vinden in de Familie Brew, een bar waar hij graag komt om muziek te maken. Als je in de buurt bent, ga dan eens langs om te zien of hij speelt!

Naast muziek kan je hem ook vinden in Brussel terwijl hij de straten verkent met zijn camera en gitaar. Hij houdt ervan om straatartiesten tegen te komen en te improviseren met hen. In de toekomst zou hij graag improvisatie momenten in zijn album verwerken. Zijn inspiratie haalt hij uit de natuur, de Rolling Stones en het allerbelangrijkst: uit zichzelf.