Kitchen. Table @Globe Aroma
01/12/2022
Gisteren (30/11) heeft Globe Aroma “Kitchen. Table” verwelkomt, een performatief diner door Samah Hijawi uitgevoerd ter gelegenheid van de EVPA Impact Week 2022.
Kitchen. Table is een onderzoek naar de geschiedenis van het maken van voedsel, en de beweging van voedselpraktijken in de tijd en over geografische grenzen heen. In deze voorstelling legt ze fundamentele vragen rond voedsel op tafel: tijd, handel en kapitalistische systemen bepalen hoe en wat we eten. Samen eten we gerechten met ingrediënten die geteeld werden in de grond van verre oorden, met kruiden en specerijen geplukt door mensen die we nooit ontmoet hebben.
- Koks: Samah Hijawi, Anna Housiada & Shorena Noniashvili.
- Technici: Hisham, Abdel & Brecht
- Productie: Tiziana
- Gecureerd door Simone Basani
EN
Yesterday (30/11) Globe Aroma hosted “Kitchen. Table”, a performative diner by Samah Hijawi performed on the occasion of the EVPA Impact Week 2022.

- Cooks: Samah Hijawi, Anna Housiada & Shorena Noniashvili.
- Technicians: Hisham, Abdel & Brecht
- Production: Tiziana
- Curated by Simone Basani