Globe Aroma - AW- Jan24 - -60

In 2023 begonnen we sterk te dromen over onze toekomst. Een toekomst die sterk gericht is op de ruimte, waardoor we een permanent thuis kunnen bieden aan Globe Aroma en partnerorganisaties zoals Terra Nova, The Kitchen, Poetik Riots,…

Om onze droom werkelijkheid te maken, streven we ernaar om €25.000 aan donaties op te halen, wat direct bijdraagt aan de aankoop van ons gebouw en een duurzame toekomst met eindeloze mogelijkheden verzekert! Alle bijdragen zijn welkom via deze link.

Terwijl we dromen, visualiseren we verschillende paden voor de toekomst, allemaal gericht op het idee van ons “House of Collective Imagination“. In deze samenwerkingsoefening creëren we reflecties over toegankelijkheid en gastvrijheid (What’s a door?) en gedeelde atelierruimtes (SHSHSHSHARING), met als doel onze verbeelding te verruimen en nieuwe verhalen te creëren.

In februari 2024 zijn we gestart met een reeks bezoeken aan verschillende artistieke studio’s: MAD Incubator (als onderdeel van Mad Brussels), Level 5 (Van Overbeke), Studio with a view en ERG. Ons doel is om te ontdekken hoe andere meer of minder gedeelde ruimtes werken en om onderwerpen als privacy en gemeenschap, opslag en archivering, de impact van geluid op werkprocessen, communicatie, regels, netwerken, te bespreken…

We nodigen u uit op donderdag 14 maart om deel te nemen aan een openbare workshopdag over toegankelijkheid en delen (iedereen is welkom * gratis).

  • 10u – 12u30: What’s a door? / Workshop/final creatie van de toegangsdeur
  • 12u30 – 15u: Gedeelde lunch
  • 15u – 17u30: Shshshsharing / Workshop over collectieve mapping van atelierruimtes.

INSCHRIJVING → info@globearoma.be  of → Whatsapp : +32 496 10 86 57

TAAL: dit evenement zal plaatsvinden in EN, FR, NL. Ter plaatse kan vertaling worden voorzien via online vertaal-apps.