tvb-765x430-1

Zoals jullie weten is onze organisatie een vitale plek voor artistieke expressie en ontmoeting in het centrum van Brussel. Nu hebben we een ongelofelijke kans om onze thuis permanent veilig te stellen, en we hebben jullie steun nodig om dit te realiseren.

Onze visie: Een permanente thuis voor Globe Aroma 

Een permanent locatie betekent stabiliteit, groei, duurzaamheid en een blijvende erfenis voor Globe Aroma. Het is het volgende hoofdstuk in onze reis, die het mogelijk maakt om ook in de toekomst creativiteit te stimuleren, kunstenaars te ondersteunen en op zinvolle manieren te verbinden met onze community. Door de aankoop van ons gebouw, kunnen we Globe Aroma verankeren als een dynamische kracht in Brussel en blijven bijdragen aan het bruisende culturele tapijt van onze stad.

  • De uitdaging: €25.000 aan donaties

Om onze droom werkelijkheid te laten worden, willen we €25.000 aan donaties ophalen. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de aankoop van ons gebouw, en zal mee een toekomst veiligstellen die niet alleen duurzaam is, maar ook gevuld met grenzeloze mogelijkheden!

  • Help je ons om de toekomst van Globe Aroma veilig te stellen?
  1. Doe een eenmalige donatie: Ga naar https://donate.kbs-frb.be/actions/PRA-GlobeAroma en draag bij voor welk bedrag dan ook. Elke euro telt!
  2. Maandelijkse steun als bouwpartner: Word een maandelijkse donateur. Jouw doorlopende steun zal ons helpen ons doel sneller te bereiken. Stel je maandelijkse donatie in op https://donate.kbs-frb.be/actions/PRA-GlobeAroma
  3. Vertel het verder: Deel dit bericht met vrienden, familie en op sociale media. Samen kunnen we ons doel bereiken en een blijvende impact realiseren!

Doe nu een fiscaal voordelige donatie! Giften vanaf €40 zijn voor 45% fiscaal aftrekbaar. Je ontvangt hiervoor een attest van de Koning Boudewijnstichting.