Globe Aroma heropent zijn deuren voor de kunstenaars van onze gemeenschap met een nieuwe ruimte om kunstenaars de ideale werkomstandigheden te bieden. We hebben nu een open gemeenschappelijke benedenverdieping ruimte, een repetitielokaal, een vergaderruimte en een internetruimte. Op de
eerste verdieping zijn er de atelierruimtes voor beeldende, textiel- en digitale kunstenaars. Donderdag zijn de ruimtes van Globe Aroma exclusief voorbehouden aan vrouwen en non
binaire personen.

OPEN OPROEP

Om de drie maanden lanceren we een oproep voor kunstenaars uit onze gemeenschap die openstaat voor alle disciplines. Het gaat om het gebruik van de repetitielokaal, het medialab en de atelierruimte op de eerste verdieping waar iedereen in zijn eigen ruimte en in autonomie kan creëren.

Om de ruimtes te kunnen organiseren en iedereen de kans te geven om te creëren, willen we graag dat je ons wat informatie stuurt:

• Welke dagen van de week wil je creëren/repeteren bij Globe Aroma?

• Hoeveel ruimte heb je nodig?

• Als wij in de toekomst besluiten ‘s avonds of in het weekend langer open te blijven, aan welke dagen of tijdstippen zou je dan de voorkeur geven?

• Hoe vaak per week denk je te werken bij Globe Aroma gedurende deze 3 maanden?

Op basis van deze informatie zullen wij het gebruik van deze ruimten aan geïnteresseerde kunstenaars kunnen voorleggen.
Hieronder vindt u enkele aanvullende vragen die je kunt beantwoorden om ons je behoeften en verwachtingen te laten weten:

• Wat zijn je verwachtingen van de creatieve omgeving (lawaaierig werk? behoefte aan stilte?)Welke soort materialen en apparatuur heb je nodig om bij Globe Aroma te werken?

• Een korte tekst over jezelf en je artistieke praktijk (muziek, schilderen, naaien, film…) met een weblink, audio of foto’s (als je die hebt).

• Wat zijn je infrastructuurbehoeften (hebt je elektriciteit, licht, een waterpunt, enz. nodig)?

Volgende Open Call: September 2022.

Heb je vragen? Stuur een mail naar atelier@globearoma.be of een whatsapp bericht naar Brecht: 0484 823 484 of Elli: 0489 378 481.