HTF_logo_rgb (web)

Art Affairs – Hulp nodig bij de laatste stappen van je financieringsaanvraag?

Deze workshop, aangeboden door Anaku, richt zich tot kunstenaars of cultuurwerkers die midden in hun indieningsproces zitten voor de projectsubsidie bij het Kunstendecreet van het Vlaams Gewest op 15 september. Onze workshop wil waardevolle inzichten bieden over aandachtspunten, do’s en don’ts, tips en tricks. Ook zullen we feedback geven op specifieke cases en eventuele vragen van deelnemers beantwoorden.

Bovendien is de workshop interactief van opzet, zodat deelnemers in groepen kunnen werken en elkaar feedback kunnen geven terwijl ze van elkaar leren. We zullen ook een korte wandeling aanbieden waarin de deelnemers hun twijfels, angsten en obstakels tijdens het schrijven van het dossier en het zoeken naar een partner kunnen bespreken.

AnAku is een ontwikkelings- en managementplatform dat zich richt op individuele kunstenaars en collectieven binnen de kunsten en daarnaast een interdisciplinaire en sectoroverschrijdende aanpak cultiveert. We geven workshops aan kunstenaars (in groep of individueel) over specifieke thema’s en helpen hen bij het indienen van subsidieaanvragen. Naast het ondersteunen van kunstenaars en creatives, bieden we ook een reeks korte & lange termijn workshops en/of coachingsessies aan organisaties.

Inschrijven voor de workshop is gratis en kan via deze link.

Het TheaterFestival

Ook in 2023 richt Het TheaterFestival tien dagen lang de schijnwerpers op het unieke Vlaamse theaterlandschap in haar volle glorie.

Het TheaterFestival is een warme plek waar publiek en professional kunnen genieten van belangwekkende theatergebeurtenissen en de gesprekken daarover. Maar ook inspirerende ontmoetingen en verdiepende debatten, masterclasses en leerrijke workshops.