image (3)

19-21/06 (1pm-5pm) → Globe Aroma

19/06 Deze eerste dag dient als een inleiding tot collage. Sandra zal verschillende  voorbeelden van collages presenteren, zowel haar eigen werken als die van andere  kunstenaars, evenals verschillende collage technieken. Het is een dag gewijd aan het leren  kennen van het medium door middel van creatie via verschillende creatieve prompts. 

20/06 Op de tweede dag zal Sandra een collectieve oefening voorstellen. Mensen kunnen  ervoor kiezen om aan deze collectieve collage te werken of zich te concentreren op  individuele projecten. Beide doen is ook mogelijk. Sandra zal ook een  beeldoverdrachtstechniek leren die in collage wordt gebruikt. Verschillende creatieve  prompts zullen opnieuw worden aangeboden, maar deelnemers kunnen er ook voor kiezen  om vrij te werken (bijvoorbeeld als ze ideeën hebben die verband houden met hun eigen  creatieve praktijk). Het collectieve werk blijft bij Globe Aroma terwijl de deelnemers hun  individuele werken meenemen. 

21/06 Op de derde dag wordt de collectieve collage voortgezet. Als nieuwe mensen zich bij  de workshop voegen, kunnen ze ook deelnemen aan de collectieve oefening. De individuele  projecten zullen die dag worden voortgezet.