Website square Pictures 10

NL

Op 26 maart gaat Art For All naar Meet the author: Max Porter.

Max Porter stelt ons zijn nieuwe boek Shy voor. Bij zijn performance wordt hij ondersteund door niemand minder dan Nicolas Rombouts, oprichter van Dez Mona.

Shy is namelijk het verhaal van een paar opmerkelijke uren uit het leven van een getroebleerde tiener. Hij wandelt de nacht in en luistert naar de stemmen in zijn hoofd: die van zijn leraren, zijn ouders, de mensen die hij pijn heeft gedaan, de mensen die van hem proberen te houden. Hij ontsnapt aan Laatste Kans, een tehuis voor ‘moeilijk opvoedbare jongemannen’ en aan zijn nachtelijke angsten, zijn verleden en de beladen vraag of hij een toekomst heeft. 

Vervolgens is Shy een roman over eenzaamheid en jezelf verliezen, en tot de ontdekking komen dat je niet alleen bent. Max Porter (1981) debuteerde met de internationale bestseller Verdriet is het ding met veren. Bovendien won dit boek de Europese Literatuurprijs en de International Dylan Thomas Prize. Zijn tweede roman, Lanny, werd genomineerd voor de Booker Prize. In 2021 verscheen De dood van Francis Bacon. In maart 2023 zal zijn nieuwste roman verschijnen: Shy. Porter woont in Bath met zijn gezin.

We spreken met de groep af aan Globe Aroma om 15u30.

Interesse? Neem contact op met Amina: 0496 10 86 57 / artforall@globearoma.be