Schermafbeelding 2019-12-20 om 11.31.36

Op 27, 28 en 31 januari 2020 komt LUCA FILM SCHOOL OF ARTS naar Globe Aroma.
Samen met filmmakers Dorothee Van Den Berghe en Bas Devos organiseren we een Writers Room voor alle studenten van het 1e jaar en kunstenaars-nieuwkomers, vluchtelingen, asielzoekers.

Het doel van de driedaagse workshop is om de eerste stappen te zetten in het schrijven van een scenario voor een kortfilm.
Vertrekkend van je eigen eenvoudige idee komen we samen om ideeën te schrijven en te delen, om tips uit te wisselen en elkaar te helpen met elk individueel script.

Het uiteindelijke doel is een kortfilmscript van 2 tot 5 pagina’s dat als startpunt kan dienen voor een korte video of film.

We verwelkomen iedereen en vragen om zich vóór 7 januari 2020 te registreren.

Op 13 januari van 11u tot 13u zullen Dorothee en Bas in Globe Aroma zijn om zichzelf voor te stellen en een inleiding te geven tot de workshop en tot scenarioschrijven in het algemeen. Als u wilt deelnemen aan de schrijversworkshop eind januari, wordt uw aanwezigheid voor deze introductie warm aanbevolen.
We vragen ook om enkele ideeën voor uw film te bedenken. Deze ideeën kunnen heel ruw of eenvoudig zijn.

Eén voorwaarde: de film moet plaatsvinden in Brussel. Een link met iemands persoonlijke leven en ervaring wordt aangemoedigd.

We hopen je daar te zien,

Dorothee en Bas