R55A5066
Screenshot 2023-12-19 at 11.31.36

Om ideeën en behoeften voor toekomstige – nabije en verre – artistieke projecten in kaart te brengen, organiseren we een nieuwe werkweek.

Van 4 tot 8 maart nodigen we kunstenaars uit onze artistieke werkplaats uit om deel te nemen aan een werkweek gewijd aan performatieve en theaterpraktijken. Gedurende deze week zullen we ons vooral richten op het schetsen van alle lopende en komende projecten. We zullen ook tijd besteden aan discussies over de verschillende vormen van ondersteuning die Globe Aroma kan bieden, waaronder mentorrelaties en het leggen van contacten met potentiële partners en samenwerkers.

Als hoogtepunt van de week nodigen we je op vrijdag 8 maart 2023 uit om deel te nemen aan een aantal collectieve momenten:

  • 11u: Een brunch waarbij de kunstenaars hun projecten zullen pitchen (inschrijven → info@globearoma.be / of whatsapp: +32 496 10 86 57)
  • 15u-18u: Trying things out (open-door rehearsal) → Een unieke kans voor de artiesten om hun werk te tonen, constructieve feedback te krijgen en in contact te komen met een breder publiek, om zo de creatieve dialoog binnen onze gemeenschap te verrijken (zonder inschrijving * iedereen welkom)
  • 18u: Drink (zonder inschrijving * iedereen welkom)
  • 20u: Concert gecureerd door Tashattot Collective