SVSM2018_AFFICHE_A4_web

Meer dan 30 Brusselse organisaties nemen deel aan de 7de editie van het feestelijke parkfestival, op zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018. Laat u verwonderen door de 40 zinnenprikkelende activiteiten, met acrobatie, parktheater, muziek, magische locatiekunst en een speciale ontdekkingsplek voor de allerkleinsten.

Kom samen met de Belgisch-Kroatische kunstenares Hana Miletić en een groep vrouwen van het open kunstenhuis Globe Aroma werken aan een groot picknickdeken via een workshop vilten. Je leert hoe je met zeep textiel kan bewerken tot vilt, ondertussen doe je een gezellig babbeltje met elkaar en samen zorg je voor een leuke en kleurrijke creatie.

De workshops vilten maken onderdeel uit van het project txt, Is Not Written Plain van Globe Aroma en Hana Miletić, gecoproduceerd door Beursschouwburg, met de steun van de Vlaamse overheid, de VGC en de stad Brussel. Deze workshop is ook voorgesteld in het kader van Kunstenfestivaldesarts.

Deze activiteit is enkel op zaterdag, want op zondag zal het resultaat gebruikt worden tijdens de SUPER PIKNIK tussen 9u30 en 11u30. Iedereen welkom!

Workshop begeleidsters: Amal Abdirahman, Mimouna Amri, Nadia Baykova, Salome Grdzelischvili, Chantal Gyselinx, Bouchra Lamsyeh, Soumaya Mahroug, Hana Miletić, Muna Muriidi, Shurouq Mussran, Françoise Nibagwire, Shilemeza Prins, Marie-Ange Sibi, Larisa Utesheva en Ifrah Yusuf. Met de hulp van Liselore Vandeput