Hamada Elkept

Op 5 mei opent Globe Aroma de deuren voor het publiek (11:00-18:00) #Open Studio Day!

Ontdek de artistieke praktijken in de Moutstraat. Deelnemende kunstenaars zijn Diana Campos, Tatiana Zubieta, Habib Saher, Egoo Dallas, Hanna Potieshkina, Nastasya Kharytonova, Hamada Elkept, Ismail Matar, Mirra Markhaeva, Tamila, Kled Kapexhiu, Hussein Shamia, Remi Sarmini en Erekle Abashmadze.

Globe Aroma ondersteunt kunstenaars door ze een fysieke ruimte te bieden waar ze kunnen denken en werken, gereedschap en een netwerk. Het atelier op de eerste verdieping, rommelig en magisch tegelijk, is een plek waar ze creëren, experimenteren en onderzoeken. In de repetitieruimte werken kunstenaars rond performatieve en theatrale praktijken. Open Studio Day is een gelegenheid om de kunstenaars te ontmoeten en hun artistieke praktijken te ontdekken.

Programma

  • 11:00 – 18:00 → Ontmoet de kunstenaars en ontdek hun kunstwerken en werkstations op de eerste verdieping: Diana Campos, Tatiana Zubieta, Habib Saher, Egoo Dallas, Hanna Potieshkina, Nastasya Kharytonova, Hamada Elkept, Ismail Matar, Mirra Markhaeva, Tamila, Kled Kapexhiu, Hussein Shamia.
  • 14:00 – 16:00 → Trying things out, open repetities en try-outs van performatieve en theaterprojecten met Remi Sarmini, Nastasya Kharytonova, Kled Kapexhiu, Erekle Abashmadze en Egoo Dallas.
  • 16:00 → Doe mee aan een discursief moment van onze publieke reflectie op onze infrastructuur genaamd “Huis van de Collectieve Verbeelding”. Binnenkort meer informatie!

Deze open dag maakt deel uit van Atelier in beeld, het grote open atelierweekend in Vlaanderen en Brussel, is een initiatief van Kunstwerkt en vindt jaarlijks plaats in mei.

Beeld: (c) Sahar Khosravi