R55A8847

Op vrijdag 9 december organiseert Kunstenpunt bij Globe Aroma een workshop ‘Ruimte voor kunst, op zoek naar manieren om ruimte in kunst en cultuur duurzaam te gebruiken’.

Dit is de eerste workshop in een reeks (2023-2024) waarin peers kennis en ervaring kunnen delen. In 2023 zullen we deze bijeenkomsten verder zetten in samenwerking met Timelab.

 • Wat?
  Zoek je als kunstenaar of kunstorganisatie naar een betaalbare infrastructuur waar je op langere termijn kan blijven? Kan de overheid of de private sector daarbij helpen? Sta je open om dat te doen met andere partijen zoals een school of een sociale vereniging? Wat houden samenaankoop, erfpacht of andere mogelijk vormen precies in?

  Kom naar deze workshop om collega’s te ontmoeten die met dezelfde vragen zitten of die ervaring hebben met het vinden / opzetten / delen van een ruimte.

 • Voor wie?
  Deze workshop is bedoeld voor iedereen die met dit vraagstuk naar betaalbare ruimte met een lange termijn perspectief begaan is : kunstenaarscollectieven, kunst- en cultuurorganisaties, overheden, private spelers en onderzoekers.
 • Schrijf in
  Deelname is gratis, maar we vragen je wel om in te schrijven via Kunstenpunt.

  Wil je graag een recent onderzoek kort voorstellen, of wil je een thema voorstellen voor de gesprekstafels tussen 11 en 12u? Stuur een mail naar dirk@kunsten.be.
  Ingeschreven, maar kan je er toch niet bij zijn? Laat het weten via dirk@kunsten.be.