20180418_193028

Op zaterdag 11 januari plannen we een JOURNEE OLE! We duiken een dag de natuur in om te brainstormen over het project ART FOR ALL. Voor diegenen die het project niet kennen: we organiseren maandelijks een 10-tal culturele uitstappen in Brussel voor nieuwkomers. We bezoeken in groep concerten, dans, theater, film, expo’s in verschillende kunstenhuizen (van Wiels, VOLTA, Recyclart, KUUMBA, Beursschouwburg, De Kriekelaar tot Théâtre National). Ambassadeurs stellen het programma samen en begeleiden de groepen tijdens de uitstap. 

Wat staat er op het programma?
Een fijne kennismaking, verschillende brainstormsessies en een wandeling. We voorzien lunch en avondeten en sluiten de avond af met een kampvuur. Het volledige programma vind je onderaan.

Wie is welkom?
IEDEREEN die zin heeft om in een groene omgeving met ons te komen brainstormen over hoe we Art For All nog beter kunnen organiseren! Mensen die Globe Aroma kennen, ooit ambassadeur, vrijwilliger waren of het nog steeds zijn. Mensen die geïnteresseerd zijn om ambassadeur te worden. Mensen die in de Brusselse culturele sector werken of die sector op hun duimpje kennen. Nieuwkomers, oudkomers: iedereen welkom!

Waar en wanneer?
Dit alles vindt plaats in GC WaBo in Watermaal-Bosvoorde. Afspraak in het GC om 10u. Weet je niet hoe er te geraken? Om 9u vertrekken we vanuit Globe Aroma samen naar Watermaal-Bosvoorde. Om 19u sluiten we de dag af met een diner en een kampvuur.

Deelnemen?
Deelname is gratis, maar gelieve wel in te schrijven door een mailtje te sturen naar artforall@globearoma.be, met de vermelding of je rechtsreeks naar WaBo gaat of niet.

Tot dan!

Volledige Programma
9u00: Afspraak Globe Aroma
10u00: Afspraak WaBo
10u30: Kennismaking
11u00: Brainstorm deel 1
13u00: Eten
14u00: Brainstorm deel 2
15u00: Wandeling
16u30: Brainstorm deel 3
18u00: Reflectie  verzamelen ideeën
19u00: Eten en kampvuur