REAL

Globe Aroma opent elke donderdag van 10.00 tot 20.00 uur haar deuren alleen voor vrouwen als onderdeel van het project Espace Fxmme.

Espace Fxmme biedt vrouwelijke kunstenaars en kunstliefhebbers een veilige(re) ruimte om samen kunst, ambacht en design te creëren. Als groep in voortdurende ontwikkeling werken we aan een solidaire omgeving waar we verhalen en artistieke projecten delen.

Espace Fxmme is geen gesloten en vaste groep, maar een open platform dat elke week nieuwe leden verwelkomt. Ben je geïnteresseerd in het verkennen en ontdekken van de kunsten en heb je een nieuwkomersachtergrond? Welkom!

Wanneer? Elke donderdag.
Waar? Globe Aroma, Moutstraat 26, 1000 Brussel.
Wat? Alle activiteiten zijn open en gratis. Eten en drinken is voorzien.
Voor wie? Voor alle vrouwen met een nieuwkomersachtergrond die interesse hebben in kunst, ambacht en design.
Hoe? Espace Fxmme verwelkomt altijd nieuwe vrouwen.

De donderdagen van Espace Fxmme hebben twee ritmes:

  • Overdag maken we ruimte voor individuele creatieve praktijken en trajecten. Van 10u tot 17u kunnen vrouwen die geïnteresseerd zijn in kunst Globe Aroma bezoeken en werken aan persoonlijke projecten en verschillende media en technieken verkennen met materialen die door Globe Aroma ter beschikking worden gesteld.
  • Tijdens de avonden organiseren we collectieve artistieke projecten en discussies. Van 17u tot 20u komen we samen in Globe Aroma om samen tijd door te brengen, een hapje te eten en vooral om deel te nemen aan geprogrammeerde workshops en sessies.

Je kunt van tevoren contact met ons opnemen of spontaan meedoen op donderdag!