Schermafbeelding 2024-01-15 om 13.50.27

Hestu A Nugroho en Sri Maryanto, twee kunstenaars die deel uitmaken van het Indonesische collectief Taring Padi, komen naar Brussel om samen met The Kitchen en Globe Aroma te werken aan een artistiek reflectieproject rond solidariteit met Palestina. Samen zullen we werken aan de volgende People’s Justice banner en de Palestijnse gemeenschap in en rond Brussel uitnodigen om deel te nemen aan het creatieproces.

Voordat het werk aan de banner begint, wordt er een gezamenlijke lunch (17/1)georganiseerd zodat de deelnemers elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen praten en een kleine presentatie krijgen over het verhaal van de banner. Kunstenaars van Globe Aroma, The Kitchen en leden van de Palestijnse kring in Brussel zijn hiervoor uitgenodigd.

De beoogde People’s Justice banner wil de strijd van de Palestijnse diaspora belichamen, van de rivier tot de zee. Het collectieve creatieproces van de banner omvat wederzijds leren en reflectie, met de nadruk op samenwerking tussen verschillende gemeenschappen.

Samenwerking tussen The Kitchen, Taring Padi en Globe Aroma
Met de vriendelijke steun van Passa Porta