Espace Fxmme - Getting Softer_patchwork-04
WhatsApp Image 2022-12-01 at 18.59.38 (3)
WhatsApp Image 2022-12-02 at 15.55.15
WhatsApp Image 2022-12-08 at 17.51.24 (1)

Globe Aroma is te gast tijdens de IMPACT WEEK 2022 georganiseerd door E.V.P.A. (European Venture Philanthropy Association) 

30 november – 2 december / Brussel 

Impact Week brengt changemakers samen om kapitaal te mobiliseren voor echte sociale transformatie. Zij delen nieuwe ideeën die een netto-nul economie mogelijk maken, ongelijkheden verminderen en de economische en sociale vooruitzichten voor iedereen verbeteren. Het brengt verbindingen tot stand die oplossingen zullen versnellen en opschalen.

De Impact Experiences, een selectie van beeldende kunst, theater, sociale bijeenkomsten, participatieve stukken en meer, is ontworpen om mensen samen te brengen rond ongrijpbare en onverwachte sociale ideeën. 

Globe Aroma is uitgenodigd om deel te nemen aan de discussies, werk te tonen, borduurworkshops te organiseren en een performatief diner te hosten.

30 NOVEMBER

In het kader van Impact Week organiseert Samah Hijawi een performatief diner, onderdeel van haar lopende project Kitchen.Table bij Globe Aroma. Het diner begint met het verhaal van de kruiden in het Oost-Mediterrane kruidenmengsel Za’atar en gaat verder met het verweven van de verhalen van mensen, planeet en voedsel. 

1 DECEMBER

An Vandermeulen, artistiek directeur van Globe Aroma, vertelt een Story of Impact op het hoofdpodium om 11.50 uur (over de rol en toekomst van onze infrastructuur voor onze artistieke werking).

1-2 DECEMBER

Espace Fxmme: Getting Softer installatie & Stitch’n Bitch workshop.

Doe mee met Espace Fxmme: Getting Softer, een participatief kunstwerk waarin we samen een web van verandering weven – en onderweg onze verhalen delen. Getting Softer begon met een reeks workshops over verschillende textieltechnieken, met als doel een zachtere manier te creëren om mensen bij Globe aroma te ontvangen.

https://www.globearoma.be/evenement/espace-fxmme-getting-softer-stitch-n-bitch-workshop-3/ is een langzaam intiem proces van zachte gastvrijheid, co-creatie, kennisdeling en gezellig netwerken (socializen) tussen de vrouwen van Espace Fxmme, medewerkers en publiek.