IMG20220126174938

Op 26 januari heeft onze eerste ‘Assemblée Atelier’ van het jaar plaats gevonden! Een avond met gesprekken, toonmomenten en ontmoetingen.

Deze moment werd ook de gelegenheid om een nieuwe oproep voor kunstenaars uit onze gemeenschap, die openstaat voor alle disciplines te lanceren. Het gaat om het gebruik van het repetitielokaal, het medialab en de atelierruimte op de eerste verdieping waar iedereen in een eigen ruimte en in autonomie kan creëren.

Om de ruimtes te kunnen organiseren en iedereen de kans te geven om te creëren, willen we graag dat je ons wat informatie stuurt. Op basis van deze informatie zullen wij het gebruik
van deze ruimten aan de geinteresseerde kunstenaars
kunnen voorleggen.

Je kan informatie, foto’s, geluiden en video’s sturen door het formulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar atelier@globearoma.be.

Je kan ook je antwoorden op papier schrijven en het brengen naar Globe Aroma of een whatsapp bericht sturen naar Brecht: 0484 823 484 of Elli: 0489 378 481.

Van 1/2/2022 tot 1/3/2022, zullen wij aanwezig zijn bij Globe Aroma om je te helpen de hierboven gevraagde informaties voor te bereiden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of langs te komen!

De uiterste datum voor de inzending van deze informatie is: 1 maart 2022.

  • Om de drie maanden brengt ‘Assemblée Atelier’ kunstenaars uit de community van Globe Aroma samen. Het is een tussenmoment voor de huidige gebruikers van onze artistieke werkplek en een informatief moment voor toekomstige kunstenaars die gebruik willen maken van onze ruimtes (de repetitieruimte, het medialab en de atelierruimte).