nd-square

Essentiële steun voor een liefhebbende gemeenschap

UPDATE: Omdat we erin geslaagd zijn om zoveel van onze gemeenschap die in nood waren te bereiken, sluiten we de aanvraagen om steun te ontvangen om MIDDERNACHT OP DINSDAG 30 MAART.

2020 was voor velen van ons een moeilijk jaar, en dat geldt ook voor de Globe Aroma-gemeenschap. Ook kunstenaars, kunstliefhebbers en creatievelingen in het Globe Aroma-netwerk worden geconfronteerd met de intense financiële gevolgen van Covid-19 in onze samenleving. Mensen zien betaalde opdrachten opgeschort, carrièremogelijkheden gemist en velen vallen tussen de mazen van het sociale/economische opvangnet.

De urgentie van de situatie dwingt Globe Aroma om uit de artistieke comfortzone te stappen en mensen op een solidaire financiële manier met elkaar te verbinden. We willen de ontvangers – mensen die financiële steun nodig hebben – verbinden met gevers – mensen die wat geld over hebben. Om dat te doen, werken we samen met SOS Relief om hun bestaande peer-to-peer solidariteitsinstrument voor de Globe Aroma-gemeenschap in te zetten en aan te passen. Dankzij dit systeem kan een gever die wil doneren dit direct doen aan een ontvanger. Globe Aroma zal de twee aan elkaar koppelen. Met andere woorden: jouw steun gaat niet naar Globe Aroma, maar je steunt een persoon in nood uit onze gemeenschap. Globe Aroma creëert de connectie tussen deze mensen, tussen de gever en de ontvanger. An Urgent Embrace is een platform in de tijd beperkt, dus aarzel niet. Klik op de knop met uw taal om hulp te vragen of om te doneren.